Hírek

A pénisznövelő csodaszerek kárt tehetnek a funkcionalitásban

A férfiak a pénisszel kapcsolatosan igen korlátozott ismeretekkel rendelkeznek, ami alapvetően nem kifejezetten jó dolog. Azonban szinte mindenkit egy kérdés foglalkoztat ezzel kapcsolatban: lehet-e növelni a pénisz méretét? A válasz azonban összetettebb, mint azt elsőre gondolnánk. 

A témában Ratkó Tünde termékenységi szakember, szülésznő van a segítségünkre. 

Növelhető a méret? 

Gyorsan a legelején szögezzük is le: igen, de ehhez mindenképpen orvosi felügyeletre van szükség, és sokszor a műtét jelenti az egyetlen megoldást. Minden más módszer, akár a pumpa, akár a súlyok, akár a tabletták, kockázatosak és egyetlen hiteles tanulmány sem igazolta még sohasem a hatékonyságukat. 

Talán a méretproblémákkal kapcsolatosan az is segít, ha elmondjuk, hogy egy átlagos pénisz mérete 12-15 cm között mozog erektált állapotban, míg a hüvely átlagos mélysége 12-14 cm körül alakul, vagyis a kettő tökéletesen passzol egymással. 

Akkor hanyagoljuk a csodaszereket? 

Mindenképpen, hiszen tényleges, igazolható eredményt egyik sem képes felmutatni, ráadásul sokukkal árthatunk is a férfiasságnak. Nem csak a pénisz fizikális sérüléseiről lehet ilyenkor beszélni, hanem a funkcióük sérüléséről, legyen szó akár az erekcióról, az ejakulálásról vagy éppen a termékenységről! 

A pénisz rendeltetésszerű működéséhez annak normál állapotban kell lennie, ami nem is olyan egyértelmű, mint hinnénk, főleg akkor, ha szorongást okoz bennünk a pénisz mérete. Egyrészt egy párkapcsolatban a megkérdezek nők elenyésző kisebbségének volt gondja a párja méreteivel, a többi számára a párja az ideális méretet testesíti meg. Vagyis a méretpara az esetek túlnyomó többségében teljesen felesleges, és pusztán a férfiak elképzeléseiből táplálkozik. 

Ráadásul a méret szempontjóból jól elengedett férfiasság könnyen okozhat akár fájdalmas sérüléseket is, például a méhszájon – mindez a terhesség során még veszélyes is lehet a magzatra nézve. 

Ha mégis tennénk valamit 

Ha elengedjük a félelemet, a megfelelő táplálkozás és mozgás mellett a test egészének működése a normál tartományba tolható. Ebben hatalmas segítséget jelenthet egy jó férfivitamin is, mely nem csak a teljesítményre gyakorol jó hatást, hanem a termékenységet is képes a normál tartományban tartani, miközben a stressz és szorongás okozta rombolás ellen is segít védekezni a testnek. Ehhez azonban jó, ha komplex terméket keresünk, melyben az összetevők közül a lehető legtöbb szerves, biológiailag aktív formában van jelen, hiszen azok hasznosulása így akár 80%-kal is növelhető. 

Miután a megfelelő funkcionalitásról gondoskodtunk a méretbeli kérdéseken a vizualitás felé érdemes elindulni. Első körben a fittség a fontos. Ebben is segít a tápanyagok megfelelő pótlása, illetve a kiegyensúlyozott táplálkozás, hiszen így meg lehet szabadulni a kis pocaktól, mely a péniszt nagyobbnak láttatja. Ugyanígy vizuálisan lesz nagyobb a koronaékszer a fanszőrzet trimmelésével, karbantartásával. 

Érzelmi háttér 

Fontos kijelenteni, hogy a pénisz mérete miatti aggodalmat nem érdemes félvárról venni. Komoly lelki terhet jelenthet, így adott esetben szakember segítségére is szükség lehet. A probléma egyik gyökere a felnőttfilmekben keresendő, ahol a válogatás során is előnyben részesítik az átlag feletti méreteket, amiken még a felvételek beállításával és a fényekkel is igyekeznek növelni – ez pedig nagyon fals képet fest a férfiak fejében… 

Scheftsik TamásA pénisznövelő csodaszerek kárt tehetnek a funkcionalitásban

Related Posts